Welkom

 

Mijn naam is Noor

De naam Noor is een Midden-Oosterse naam. De plek waar mijn roots liggen. Het betekent: Het Licht.

 

Ik ben in 1985 in Bagdad, Irak geboren als oudste kind en enige dochter uit een gezin van drie kinderen. Mijn jeugd stond in het teken van hard werken en je best doen. Al vanaf een vroege leeftijd ontwikkelde ik een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. 

 

In 1999 kwam ik samen met mijn familie naar Nederland. De eerste drie jaren van ons verblijf stonden in het teken van onzekerheid. Als vluchtelingen wisten we niet of wij in Nederland konden blijven. In die periode deed ik mijn best op school, precies waarin ik altijd goed was. Ook een vluchtmethode, weg van de onzekerheid. 

 

De zekerheid die we later kregen als statushouders gaf me perspectief: een nieuwe toekomst. Ik werkte nog harder. Omdat mijn hart ligt bij mensen helpen, besloot ik in 2005 geneeskunde te gaan studeren; een brede studie waarin de mens centraal staat. 

 

In 2012 studeerde ik af als arts. Na een periode als arts gewerkt te hebben in verschillende ziekenhuizen besloot ik voor de huisartsenopleiding te gaan. Wederom een brede specialisatie met een persoonlijk karakter. In 2017 rondde ik het af.  

 

Terugblikkend op de afgelopen vijf jaar heb ik verschillende life-events doorgemaakt. Gebeurtenissen die me aan het denken hebben gezet:

 

Hoe kom ik bij mijn innerlijke vuur? Wat voor leven wil ik geleefd hebben? 

Naast mijn werk als huisarts en arbo arts startte ik in 2018 tot 2023 volop nieuwsgierigheid met diverse trainingen en opleidingen op het gebied van mindfulness, zelfcompassie, yoga en coaching (zie CV). Het heeft mij geleerd dat het antwoord op mijn levensvragen al in mezelf ligt. Ik begon te stralen. Mijn innerlijke licht - wijsheid van het hart - kwam tot leven.

Insidelight is geboren..

 

Insidelight kan op verschillende manieren geïnterpreteerd worden. Net als onze levensloop, de mensen en de gebeurtenissen die ons overkomen. Welke betekenis wil jij kiezen?

   

 '' Moge je het pad kiezen dat je hart verlicht ''


Noor Bakkal

                                                          

Visie

Ieder mens is authentiek.

Bewustwording creëren zodat mensen in verbinding met zichzelf en anderen zijn.

 

Missie

Actief met Mindfulness, Coaching en Yoga zijn om bewustwording aan te wakkeren.