Deelnemer, MBSR training

Duidelijke goede uitleg en veel kennis en wijsheid die Noor Bakkal je bijbrengt. Nuttige oefeningen en inzichten waardoor je anders naar dingen gaat kijken en er anders mee om leert gaan. 

Dit aangevuld met een goed en duidelijk werkboek en mooie gedichten die inzicht geven. 
Noor doet dit alles met veel enthousiasme en heeft me veel kunnen leren. Echt een topper. Dank je wel voor alles. 


Linda, coachee

Zij is een prettig iemand die je in je waarde laat, je laat nadenken, doorvraagt tot je bij de kern komt, en daarna zorgt dat je tot nieuwe inzichten komt.


Jur, MBSR training

Op een persoonlijke en helpende manier neem je ons mee door alles wat mindfulness is. Dit geeft veel ruimte voor ontwikkeling.

Pascalle, workshop Mindfulness

Workshop mindfulness heeft mij bewuster gemaakt van de kracht van het hier en nu, wat mindfulness voor mij kan betekenen in het dagelijks leven. Ik vond het fijn om met elkaar een online meditatie te doen.

Noor leidde ons door de meditatie met een kalm en prettig stemgeluid. De uitleg over hoe ons brein werkt was erg interessant,  daar zou ik graag meer over willen weten. Ik kan deze workshop aan ieder aanbevelen, het heeft mij geïnspireerd weer meer met mindfulness aan de slag te gaan.

 Margot Verduin, coach en trainer

Ik heb Noor mogen begeleiden als trainer voor de opleiding tot professioneel coach. Ik heb haar leren kennen als een gedreven coach die graag het beste uit iemand naar boven wil halen.

Ze heeft een heel fijne en rustige uitstraling en weet tools en methodieken te combineren met meditatie en tot jezelf komen. Ze kan je begeleiden in het dromen van jouw wensen en het contact met jezelf en ze weet het vervolgens om te zetten naar praktische tools en handvatten. Ze werkt zorgvuldig en intuïtief. Kortom, een mooi mens.

 

 

Deelnemer, MBCT training

Gemotiveerde trainer met oog voor detail en je ontwikkeling als deelnemer in het trainingsproces.

Aangename en rustige stem tijdens begeleiding van de oefeningen.

Zij is empathisch, vriendelijk en geduldig.

 

 

Marcella, MBSR training

Of je nu tegen specifieke dingen aanloopt of gewoon benieuwd bent naar wat mindfulness voor je kan betekenen; 
deze training geeft je inzichten over automatische patronen waar je in zit en helpt je daar bewustere, meer mindful keuzes over te maken.

Noor is een heel fijne, kundige en empathische trainer, wat ervoor zorgde dat ik iedere week 
uitkeek naar de sessies.

Kortom: een mindfulness training volgen bij Noor is een waardevol cadeau voor jezelf!

Belinda, coachee

Noor komt professioneel op me over, doordat ze duidelijk is, het proces in de gaten houdt, afwisselend dichtbij/afstand kan nemen. Zij weet waar ze het over heeft en tijdens de sessies merk je passie en interesse. 

Daarnaast stelt ze goede, diepe vragen waardoor ze zorgt dat je gaat nadenken en ze laat de andere kant van een situatie zien, zonder deze zelf in te vullen. Ze kan je begeleiden naar het antwoord op je vraag.

 

 

 

Roger, workshop Mindfulness

Een moment voor jezelf in een wereld die vol is met prikkels. Focus houden en een moment op de dag creëren om de dag door te nemen. De oefeningen zijn fantastisch en zorgen dat je in aanraking komt met je binnenste.

André, coachee

Noor heeft een hele natuurlijke manier van contact leggen. Zij is heel intuïtief en luistert heel goed. Ze gaf me iedere sessie het gevoel dat haar aandacht 100% bij mij als coachee was en dat het alleen om mij draaide.

Zij greep regelmatig terug naar gebeurtenissen of uitspraken uit eerdere sessies, wat mij het gevoel gaf dat ze alles over mij wist, zich goed voorbereid had en me heel serieus nam. 

 

 

Dirk Jan, MBSR training

Noor is respectvol en houdt het overzicht in de uitingen van de deelnemers waarna ze daar later op terugkomt.

Bij persoonlijke ervaringen en uitingen van de deelnemers tijdens de cursus richt zij zich in haar uitingen sterk op het ‘gewoon opmerken’.

Ze helpt hiermee te reflecteren zonder te beoordelen. Er is hierdoor geen sprake van advies geven maar helpen op te merken.

Deelnemer MBSR training


De kracht van de training =
Duidelijkheid, herhalen en steeds blijven oefenen.                                                                                                                                  De kracht van de trainer =
Haar kalmte en rust, haar stem en empathie, het steeds goed inzichtelijk maken van de theorie... en vooral je weet te raken in je binnenste.                                                                                             

 

Deelnemer MBSR training


Noor is een zeer deskundige, invoelende, goede trainer, die ik aan iedereen kan aanraden. De opbouw van de training is goed en haar begeleiding is super!