Noor komt professioneel op me over, doordat ze duidelijk is, het proces in de gaten houdt, afwisselend dichtbij/afstand kan nemen. Noor weet waar ze het over heeft en tijdens de sessies merk je passie en interesse.  Daarnaast stelt ze goede, diepe vragen waardoor ze zorgt dat je gaat nadenken en ze laat de andere kant van een situatie zien, zonder deze zelf in te vullen. Ze kan je begeleiden naar het antwoord op je vraag.

 

Belinda, coachee


Gemotiveerde trainer met oog voor detail en je ontwikkeling als deelnemer in het trainingsproces.

Aangename en rustige stem tijdens begeleiding van de oefeningen.

Zij is empathisch, vriendelijk en geduldig.

 

Deelnemer, MBCT training


Zij is een prettig iemand die je in je waarde laat, je laat nadenken, doorvraagt tot je bij de kern komt, en daarna zorgt dat je tot nieuwe inzichten komt.

 

Linda, coacheeIk heb Noor mogen begeleiden als trainer voor de opleiding tot professioneel coach. Ik heb haar leren kennen als een gedreven coach die graag het beste uit iemand naar boven wil halen. Ze heeft een heel fijne en rustige uitstraling en weet tools en methodieken te combineren met meditatie en tot jezelf komen. Ze kan je begeleiden in het dromen van jouw wensen en het contact met jezelf en ze weet het vervolgens om te zetten naar praktische tools en handvatten. Ze werkt zorgvuldig en intuïtief. Kortom, een mooi mens.

 

Margot Verduin, coach en trainer

Duidelijke goede uitleg en veel kennis en wijsheid die Noor Bakkal je bijbrengt. Nuttige oefeningen en inzichten waardoor je anders naar dingen gaat kijken en er anders mee om leert gaan. 

Dit aangevuld met een goed en duidelijk werkboek en mooie gedichten die inzicht geven. 
Noor doet dit alles met veel enthousiasme en heeft me veel kunnen leren. Echt een topper. Dank je wel voor alles. 


Deelnemer, MBSR training

Noor heeft een hele natuurlijke manier van contact leggen. Zij is heel intuïtief en luistert heel goed. Ze gaf me iedere sessie het gevoel dat haar aandacht 100% bij mij als coachee was en dat het alleen om mij draaide. Zij greep regelmatig terug naar gebeurtenissen of uitspraken uit eerdere sessies, wat mij het gevoel gaf dat ze alles over mij wist, zich goed voorbereid had en me heel serieus nam. Op bepaalde punten wist Noor zelfs beter wat ik gezegd had, dan ikzelf.

 

André, coachee